Marketing & Sales

Je website is een van de belangrijkste tools voor marketing & sales. Dit is de plek waar je een hoop potentiële klanten kunt bereiken. Je wilt er dus op je website ook voor zorgen dat je websitebezoekers verleidt om een gewenste actie te ondernemen zoals contact opnemen met je bedrijf of een aankoop doen. Wij kunnen je helpen bij het bouwen en onderhouden van een website die bijdraagt aan het behalen van je marketing- en salesdoelen.

Van online marketingstrategie tot nieuwe website

Het bouwen van een functionele website begint bij je online marketingstrategie. Een goede website draagt namelijk bij aan de doelstellingen die je hebt gesteld en de gekozen positionering. Wie is je ideale klant? Wat is zijn informatiebehoefte? Hoe kun je jouw websitebezoekers zo goed mogelijk bedienen?

Een klantgerichte website levert over het algemeen meer blije websitebezoekers op. En blije websitebezoekers zijn minder snel geneigd jouw pagina weg te klikken en sneller geneigd met je in zee te gaan.

Vindbaarheid op zoekmachines – SEO

Wat je inhoudelijk op je website zet, heeft veel invloed op je vindbaarheid. Om hoog te komen in zoekmachines als Google, moet je hier rekening mee houden als je content op je website plaatst. Rekening houden met je vindbaarheid bij contentcreatie noemen we SEO. SEO staat voor Search Engine Optimization. Er zijn veel factoren die hier invloed op hebben. Een aantal voorbeelden hiervan is:

Hoewel vindbaarheid belangrijk is, pleiten wij wel voor leesbare content. De websitebezoeker gaat bij ons voor de vindbaarheid. Als een tekst bijna alleen nog maar uit zoektermen bestaat, leest dit vaak niet lekker. De kunst is om een combinatie te maken van fijne content en vindbare content.

Contentmarketing – Webteksten laten schrijven

Waar loopt jouw potentiële klant tegenaan? Welke informatiebehoefte heeft hij? En hoe kan jouw bedrijf hierin helpen?

Contentmarketing begint bij het bouwen van je website. Hier ga je bepalen welke pagina’s er moeten komen en wat er op die pagina’s moet komen te staan. Je wilt je websitebezoeker natuurlijk zo goed mogelijk van dienst zijn. Daar kunnen wij je bij helpen.

Contentmarketing – Blogs laten schrijven

Als je website eenmaal staat, betekent dit niet dat je de pen voor goed neer kunt leggen. Om relevant en vindbaar te blijven is het van belang om eens in de zoveel tijd iets nieuws te plaatsen. Een goede manier om dit te doen is door het plaatsen van artikelen. Kennis delen. Laten zien dat jouw organisatie verstand van zaken heeft. Heb je zelf niet zo’n vlotte pen? Dan kunnen wij je hierbij helpen.

Sales – Leadgeneratie op je website

Door contentmarketing slim in te zetten, kun je van je websitebezoeker een lead maken. Door relevante content te bieden in iedere fase van de customer journey, leidt je jouw prospects de juiste richting op. Zo kun je leads genereren met je website.

Neemt iemand vervolgens contact op? Dan heb je een lead! Hier komt sales om te hoek kijken. Met leadopvolging en leadnurturing kun je aan de slag om van die leads klanten te maken.

WordPress Webdesign Rotterdam – Marketing & Sales

Op zoek naar een online partner in regio Rotterdam? Neem dan eens contact met ons op!