WordPress Webdesign

Een website kan veel verschillende doelen hebben. Meer naamsbekendheid, bezoekers contact op laten nemen, een product of dienst verkopen en ga zo maar door. Eerst bepalen we wat de doelen voor jouw website zijn. Hier kunnen we rekening mee houden in het webdesign. Zo bouwen we samen aan een website die je optimaal resultaat zal leveren.

WordPress webdesign: Functionele vormgeving

Een website moet er goed uitzien, maar hij moet vooral functioneel zijn. Hij moet doen wat ‘ie moet doen. Een gelikte website waar niet mee te werken valt, heeft niemand iets aan. Voor je bezoekers moet het simpel zijn om te vinden wat ze zoeken. Hierbij is een duidelijke structuur van belang. Hoe langer een potentiële klant moet zoeken, hoe groter de kans dat je ze kwijtraakt.

Een website moet niet alleen functioneel zijn voor de bezoeker maar ook voor de gebruiker. Jij dus! We horen veel te vaak dat mensen geen aanpassingen kunnen maken aan hun website omdat het te ingewikkeld is. Zo blijf je afhankelijk van een derde partij voor ieder wissewasje. Dat vinden wij onnodig. Als je het liever wel aan ons overlaat, kán dat natuurlijk wel.

Een website met een verhaal

Iedere organisatie heeft een eigen verhaal. Wij vinden het belangrijk dat dat verhaal naar voren komt in het design en de content van je website. Wat maakt jouw organisatie uniek? We gaan samen rond de tafel om de richting te bepalen. Zo kunnen we een website bouwen waarin jouw bedrijf zich onderscheidt van concurrenten.

Relevante webteksten

Wat wil je bereiken met je website? Hoe bedien je jouw ideale klant optimaal? Een effectieve website bevat content die relevant is voor jouw doelgroep. Voor het beste resultaat bouwen wij jouw website uit marketing & sales oogpunt. Lees hier meer over marketing & sales.

Wat is WordPress?

WordPress is een online omgeving waar websites in gebouwd kunnen worden. Ook wel een CMS genoemd; Content Management System. Binnen WordPress wordt alles rondom de website geregeld; zowel aan de voor- als aan de achterkant. Van grote aanpassingen in de code tot het plaatsen van een afbeelding. Met WordPress regel je alles gemakkelijk vanuit één interface.

Waarom WordPress?

WordPress is de meest gebruikte CMS wereldwijd en wij snappen wel waarom. WordPress biedt eindeloos veel mogelijkheden voor het bouwen, onderhouden en ontwikkelen van je website. Waarom wij met WordPress werken? Wij geven je hieronder een aantal redenen:

  • Gebruikersgemak; zowel voor bezoeker als voor beheerder
  • Veel uitbreidmogelijkheden dankzij plug-ins
  • Flexibel & schaalbaar
  • Intuïtieve interface
  • Relatief stabiele & veilige websites

Websiteonderhoud

Wanneer je website af is, is het werk nog niet af. Een website heeft aandacht en tijd nodig om up-to-date te blijven. Zo blijf je in beweging. We kunnen je hierbij helpen met hosting, technisch beheer & support. Hier lees je meer over websiteonderhoud.

WordPress Webdesign Rotterdam – WordPress Webdesign

Op zoek naar een allround webbouwer in regio Rotterdam? Neem dan eens contact met ons op!